Dierenarts Leonne Reijnders Posterholt

Prijzen

Vanaf 1 februari zijn diverse prijzen van de medicatie en andere zaken omhoog gegaan. Daarom ben ik genoodzaakt om ook mijn prijzen aan te passen. 

Afspraak maken

Door toenemende drukte, wil ik u vragen om tijdig een afspraak te maken. Het liefste via de mail of de app. Ik ben ivm ander werk en drukte niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden.

Lees meer »

Prijzen

De leveranciers hebben hun prijzen verhoogd, hierdoor zal ik ook een aantal prijzen moeten verhogen. Vooral in de prijzen van de medicatie is dit duidelijk zichtbaar.

Lees meer »

Werkzaamheden

Ik ben weer begonnen om enkele diergeneeskundige handelingen op te pakken. Ik ben nog niet in staat om weer alle handelingen uit te voeren. Om een afspraak te maken kunt u een app of mail sturen. Ik zal proberen zsm te antwoorden.

Lees meer »

Afwezigheid

Ivm een operatie ben ik tijdelijk niet in de gelegenheid om uw dier te behandelen. Heeft u veterinaire hulp nodig, neem dan contact op met een buurtpraktijk. Ik hoop u weer spoedig van dienst te kunnen zijn. 

Lees meer »

Tarieven

Vanaf 1 oktober zullen de tarieven wijzigen. Het tarief voor een consult zal €25,- worden. Vanaf 1 oktober, zullen de nieuwe tarieven op deze website te vinden zijn. Heeft u vragen over de tarieven, stel ze dan gerust.

Lees meer »

Corona

Ik probeer in deze tijd zo veel mogelijk alle afspraken door te laten gaan. Ivm de corona maatregelen wil ik u vragen om afspraken af te zeggen als u zelf niet fit bent. 

Lees meer »

Nascholing

Wederom een nascholing gevolgd. Dit keer over tandheelkunde bij paarden. Tijdens het bespreken van verschillende casuïstieken is ons het nut van de CT duidelijk gemaakt.

Lees meer »

Nascholing

In oktober en november staan er weer wat nascholingen gepland, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op veterinair gebied.

Lees meer »